PiTan miehet nousivat kaudelle 2025 vitoseen!
MiehetJulkaistu: 13.10.2024 21.15

Miesten vitosen nousukarsinta muuttui muutamien joukkueiden nousukarsinnasta luopumisen takia siten että ensimmäisen nousukarsintakierroksen otteluparin voittajat nousivat suoraan vitoseen ja hävijät jatkavat nousujärjestyksen selvittämistä lisäotteluilla.

PiTan miehille nousukarsinta heitti vastustajaksi Voikkaan Pallo-Peikot (PaPe) - perinteekkään Myllykoskelaisen jalkapalloseuran aina vuodesta 1946, joka takavuosina on pelannut aina kakkosessa asti ja jossa juniorivuotensa pelasi muuan Sami Hyypiä.

Ottelu oli saatu arvoiseensa ympäristöön: yli 4100 katsojaa vetävälle Saviniemen Stadionille (sponsorinimeltään KSOY Stadion) Kouvolan Myllykoskelle, jossa mm. MYPA on veikkausliigaa pelannut.

Joukkueen lataus oli katossa ja henki käsin kosketeltavissa. Ottelun panoksesta ei ollut epäselvyyttä ja se näkyikin jossain määrin PiTan pelaajien hermostuneina otteina. Ottelu oli tasainen alusta lähtien, mutta vihdoin ottelun 19. minuutilla PiTan Ilja Nerotovin vei 0 - 1 maalilla pitäjänmäkiset ottelun johtoon. Vastustajan ei tästä lannistunut, vaan he tasoittivat tilanteeksi 1 - 1 juuri ennen taukovihellystä.

PiTan pyöritys toisella jaksolla tuotti tulosta ja 45. minuutilla Riad El-Asri vei PiTan jälleen 1 - 2 johtoon. Vastustaja on skarppina ja jo 3 minuuttia myöhemmin, ottelun 48. minuutilla peli on taas tasan, nyt 2 - 2. Ottelun ratkaisuksi tuli Rasmus Forsin maali pelin 61. minuutilla, jolloin hän vei PiTan johtoon 2 - 3 ja tämä tulos riitti tuomaan Pitäjänmäen Tarmolle kaudella 2025 paikan miesten vitoseen!

PiTan joukkueessa riitti kaudella 2024 leveyttä, yhteensä 36 eri pelaajaa pelasi kauden 19:sta ottelussa vähintään yhden pelin. Tästä on hyvä jatkaa seuraavalle kaudelle.