Lomake sulkeutuu 25.07.2021 10.00

PiTan kesäleiri 26.7. - 1.8.2021


Leirille lähtö tapahtuu yhteiskuljetuksella maanantaiaamuna kello 08.00 Pitäjänmäen urheilukentältä ja paluu samaan paikkaan sunnuntaina noin kello 16.30.

Vahvistus ilmoittautumisesta ja maksutiedot lähetetään huoltajan sähköpostiosoitteeseen.

Leirimaksu on 180 e, PiTan jäseniltä 170 e. Sisarusalennus on 20 e, eli jos teiltä lähtee leirille useampi lapsi, saatte seuraavista lapsista 20 e alennusta kustakin. Hinta sisältää kaksi lämmintä ateriaa päivässä, aamu-, väli-, ja iltapalat, kuljetukset sekä vakuutukset.

Leirille ilmoittautuminen vahvistetaan maksamalla leirimaksu kahden viikon kuluessa. Maksutiedot tulevat vahvistusviestissä sähköpostitse. Leirin peruutus on 1.6. saakka maksuton. Tämän päivämäärän jälkeen voimme palauttaa leirimaksusta puolet. Mikäli leirin alkuun on alle 2 viikkoa (14 vrk), voi leirimaksusta saada palautusta vain äkillisessä sairastapauksessa lääkärintodistuksella. Peruutus tulee silloinkin tehdä ennen leirin alkua. Peruutus tehdään sähköpostitse osoitteeseen pitanleiri@gmail.com.

Seuraamme koronavirustilannetta tarkasti ja tulemme noudattamaan yleisiä ohjeita ja määräyksiä leirin järjestämisessä. Tämä saattaa aiheuttaa muutoksia joista tiedotamme leirin lähestyessä. Viime vuonna saimme järjestettyä leirin onnistuneesti erityisjärjestelyin.

Leirikirje lähetään kaikille leiriläisille postitse ja sähköpostitse noin kolme viikkoa ennen leirin alkua. Sen mukana tulee mm. varustelista ja tarkemmat ohjeet leirille lähtöä varten.

Huom: kiireetön yhteydenpito tapahtuu ensisijaisesti sähköpostitse. Meillä on tiedotettavaa sekä ennen leiriä että sen jälkeen, joten tarkista että sähköpostisi on kirjoitettu oikein ja että käytät sähköpostiosoitetta josta sinut tavoittaa myös kesällä.