Tervetuloa PiTan 2012-poikien sivuille
Julkaistu: 08.07.2023 22.15

Tervetuloa PiTan 2012-poikien sivuille

Olemme matalan kynnyksen futisjoukkue Pitäjänmäeltä. Pitskun lisäksi pelaajat tulevat lähialueilta aina Munkkiniemestä Mäkkylään ja Kannelmäestä Konalaan. Tarjoamme lapsille erinomaisen mahdollisuuden harrastaa lähellä ja edullisesti, oli kyseessä sitten vasta-alkaja tai jo enemmänkin pelannut. Varsinainen harrastaminen kustantaa tällä hetkellä 50 EUR/kk.

Joukkue harjoittelee kesäisin Pitäjänmäen kentällä ja talvella lähialueilla kuten Pajamäessä ja Konalassa. Osallistumme kahdella peliryhmällä Palloliiton sarjoihin ja talvisin Talviliigaan. Lisäksi osallistumme erilaisiin turnauksiin kesällä ja talvella.

Pelaaja voi kokeilla harrastusta kuukauden ajan veloituksetta ja ilman sitoumuksia. On kuitenkin hyvä huomioida, että kokeilukerroilla on hyvä olla mukana oma pallo (koko 4) ja juomapullo. Lisäksi kannattaa huomata, että kokeiluvaiheessa Palloliiton vakuutus ei ole vielä voimassa.

Tervetuloa kokeilemaan. Voit ilmoittautua kokeilemaan täyttämällä linkistä löytyvän lomakkeen: https://pita.fi/jalkapallo/joukkueet/11954/lomakke...

Lisätietoja antaa Erkki Kumpula: erkki.kumpula(at)pita.fi