Julkaistu: 01.05.2021 15.33

Kausi päätökseen, uuden rakentaminen käynnissä!

Uusia pelaajia otetaan mukaan hyvähenkiseen ryhmäämme!

PiTa-OKK U19 joukkueen kausi päättyi harmittavasti Koronan takia, eikä kevätkauden pelejä päästy pelaamaan ollenkaan. Joukkueen onnistunut syksy olisi ansainnut jatkoa U19 Ylemmässä jatkosarjassa, mutta tämä haastava pandemia sotki harrastuksen niin meiltä kuin muiltakin Eteläisen alueen joukkueilta. Joukkueen tekeminen oli erinomaista sen aikaa, kun toimintaa voitiin pitää yllä. Joukkuehenki pysyi koko ajan korkealla ja peliäkin saatiin kehitettyä valmennuksen haluamalla tavalla.

Uusi kausi 21-22 saadaan toivottavasti käynnistettyä jossain vaiheessa, kunhan pandemia hieman hellittää. Joukkueelle on varattu kesäjäitä toukokuun alusta Juhannukselle asti. Valmennuskaksikko jatkaa samana tulevana kautena ja joukkueen runkokin saadaan pidettyä pääosin hienosti kasassa. Odotusarvot ensi kaudelle ovat korkeat.

Joukkueeseen mahtuu muutama kenttäpelaaja tulevalle kaudelle. Jos olet ilman pelipaikkaa tulevalle kaudelle ja kiinnostunut pelaamisesta mukavassa porukassa, niin soita päävalmentajalle tai laita viestiä. Tulemme harjoittelemaan ensi kaudella 2-3 kertaa viikossa ja osallistumme U19 Ylempää sarjaan. Pelaajamme ovat pääasiassa 2003-syntyneitä, mutta mukaan mahtuu myös 2002- tai 2004-syntyneitä pelimiehiä. Meillä pelaaminen mahdollistaa erinomaisen keskittymisen koulunkäyntiin, sillä tapahtumia ei venytetä turhan pitkiksi ja opiskelu tulee aina ennen harrastamista.

Yhteydenotot uusille pelaajille: Sami Kyllönen 050 3316695 tai sami.kyllonen(a)okk.fi