2005/2006/2007, P14/kolmonen

NuPS/punainen - PiTa 07   0 - 1

Nummela Rintamäki areena TN

4.7.2021: NuPS/punainen - PiTa 07 0 - 1

Kesäsunnuntai vei PiTa 2007 -joukkueen tällä kertaa Nummelaan, tarkemmin ottaen Rintamäki Areenalle lähelle Nummelan lentokenttää. Jos perjantaisessa 2006-ottelussa oli kuuma, niin jos mahdollista tänään oli vieläkin kuumempi ilma pelata. No - tilanne oli tasaveroinen molemmille joukkueille.

Peli oli tasainen alusta lähtien ja maalipaikkoja oli molemmilla joukkueilla. Erään PiTan painostuksen jälkeen vastustajan pelaaja kaatoi PiTan pelaajan rangaistusalueella rikkeen arvoisesti, josta tuomari ansaituisti puhalsi rangaistupotkun. Aatu asettui laukaisemaan ja harkitulla laukauksella upotti pallon maaliin sekä PiTalle 0 - 1 johdon pelissä!

Toinen puoliaika oli ensimmäisen kaltainen ja molemmat joukkueet vyöryttivät hyökkäyksiä vastustajan maalia kohden. Peli pysyi kuitenkin hienoisesti PiTan hallinnassa ja lopussa keskityttiin pitämään palloa hallussa ja pelaamaan aikaa kellosta pois. Tämä onnistuikin ja peli päättyi PiTan 0 - 1 voittoon Nummelan helteessä.

Ottelupöytäkirja: NuPS/punainen - PiTa 07

Tilastot
NuPS/punainen

0 - 1

(0-1)
25'MaaliGrönroos Aatu
67'VaroitusPunnonen Panu
70'VaroitusNikkinen Saska