PiTa 06 - VJS/2  1 - 2

Käpylä 2 N

4.6.2021: PiTa 06 - VJS/2 1 - 2

Alunperin Taliin aseteltu peli siirtyi Huuhkajien treenien alta pois Käpylään. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja lämpöä riitti - oli kesän toistaiseksi lämpimin ilta ja peli Käpylän kakkosnurmella edessä. Peliin saatiin lopulta 17 pelaajaa eli lähes maksimimäärä, joten vaihtomiehistä ei ollut pulaa.

Alkupuolisko pelistä mentiin tasaisissa merkeissä ja puoliajalla tilanne olikin tasan 1 - 1. Toisella puoliajalla vastustaja jaksoi paremmin painaa päälle ja erään hyökkäyksen päätteeksi PiTan pelaaja joutui rikkomaan rangaistusalueella vastustajaa rangaistuspotkun arvoisesti.

VJS rankaisi rikkeestä ja teki rankkarista maalin. Tämä maali jäi myös ottelun viimeiseksi ja näin ollen 1 - 2 tappio PiTalle. Tappiosta huolimatta eteenpäin on menty, edellinen peli viime syksynä päättyi PiTalle yhdeksän maalin tappiolukemiin...